Sushi catering Malmö

VÅR SUSHI CATERING HAR BLIVIT VÄLDIGT POPULÄR BLAND BJUDNINGAR OCH FÖRETAGSEVENT I MALMÖ. VI TYCKER ATT SUSHI ÄR ENKEL GOD PLOCKMAT TILL ALLA SORTERS CATERING EVENEMANG. EN SUSHI CATERING ÄR LIKSOM LYXIG MEN SAMTIDIGT OPRETENTIÖS. MEN VI ARBETAR HÅRT FÖR ATT DET SKA BLI DET LILLA EXTRA, PRECIS SOM PÅ VÅRA RESTAURANGER I STAN. CHILL OUT SUSHI STÅR ALLTID PÅ TÅRNA OCH LEVERERAR ENDAST DET BÄSTA.
VÅR FANTASTISKA MINGELPLATTA


Ett super trevligt catering alternativ att servera till den bubblande välkomstdrinken. På hemma festen eller invigningsbjudningen har detta varit väldigt uppskattat. En catering med ett varierande innehåll av sushi, våra sticks & japanska primörer kan detta levereras på större fat eller läggas upp i portioner av våra kockar på plats. Från 125:- p/p minst 20 portioner 2 spett med passande tillbehör, 3 penslade nig med wasabi & ingefära, japanska primörer som poke svängda edamame & husets kryddkål. För avhämtning på serveringsfat.

SUSHIPARTY


Chill Outs sushiparty buffé är en klockren catering för er som vill överaska gästerna med färgsprakande mat de sent ska glömma. Än så länge har vi bara gjort der här cateringen för vänner & bekanta i Malmö men eftersom det varit sådan succé vill vi dela med oss av glädjespridaren. Från 220:- p/p minst 25 portioner 12 bitar sushi mega delux, 3 kombo spett med härligt tillbehör, våran krispiga sjögräs sallad Chuka sansai, dippsåser & gott om japanska primörer.

CATERING TILLÄGG


Catering leverans inom Malmö 300:-
Extra spett 25:-
Extra nigiri 10:-
Uppläggning av kock vid större tillställning (minst 50 personer samt utkörningsavgift tillkommer á 300kr) 20:- p/p
Personlig stabil tallrik med hål för champagneglas & tillhörande uppläggningsinstruktioner 20:- p/p

PRIVATE CATERING CHEF


För er som vill lyxa till den lilla bjudningen. Då tar en av våra kockar tar plats i ert kök för att sedan servera en mängd smakrika smårätter i Hawaiiansk, Japansk & Västerlänsk anda. Bättre catering i malmö än så kan vi inte. 6-10 personer 1000:- p/p

 

Kontakta oss för offert mm Vi svarar oftast inom 48h

© Copyright Chill Out Sushi